Adidas schoenen online

Adidas schoenen en sneakers online kopen. Voetbalschoenen, Damesschoenen, Herenschoenen en Kinderschoenen Outlet en Sale aanbiedingen. Bekijk het volledige aanbod in de Adidas Online shop.

Gespecialiseerde adidas voetbalschoenen zijn gemaakt door een Duitse naam Adolf ‘Adi’ Dassler in Duitsland tussen 1920 en 1925. In 1949 registreert hij de Adidas Soccer drie strepen-logo en de namen zijn bedrijf met behulp van de eerste lettergrepen van zijn eerste en laatste namen. Het heet ADIDAS.
In de loop der jaren adidas heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop voetbal schoenen zijn gemaakt. Altijd uw verblijf in het voor-voorkant van voetbalschoenen design en technologie. Adidas voetbal schoenen was de eerste zijn om speciale voetbal schoenen in te voeren met studs en spikes.

De Adidas voetbalschoenen bedrijf ook continu gewerkt aan het gebruik van verschillende materialen om lichtere gewogen adidas voetbal kikkers te bereiken en in 1988 gestart met het revolutionaire “TORSION ®” zool-systeem, dat nog steeds vandaag de dag gebruikt in een breed scala van sporten.

Adidas Voetbal, de leider in gespecialiseerde voetbal schoenen, produceert nog steeds is het tijdloze klassiekers zoals hieronder; Adidas Copa Mundial, Adidas Samba, Adidas World Cup en de nieuwere Adidas Predators, en voortdurend bedenkt nieuwe en spannende Adidas voetbal schoenen.

Adidas schoenen Online

De grootste uitvinding in voetbalschoenen geschiedenis.

Volledig aan te passen Adidas voetbalschoenen.

U kunt nu kopen een starterset of zelfs een premie als die wordt geleverd met drie componenten:
een bovenste (de buitenste schil)
het chassis (een inbrengbaar binnenzool)
en de studs.

Het geheel wordt bij elkaar gehouden door schroeven in de studs.

Adidas Predator Pulse TRX FG – Kangoeroe lederen bovenkant met PowerPulse technologie in de voorvoet voor maximale krachtoverbrenging te genereren. Externe hielkap vermindert de belasting op achilles pees. Tweedelige TPU-zool met Traxion noppen voor een soepele verandering van richting moves en een optimaal comfort op vaste grond. Geïmporteerd. 9.8 oz. Aanbevolen fit: Grootte van 1 / 2 maat.

Adidas F50 + X-TRX SG – Ult K leer voor bescherming en een goede bal te voelen. High-slijtage textiel met een lage wateropname en sok-achtige passen. Innovatieve kant te dekken voor een optimale pasvorm en meer schoppen gebied. Nieuwe slip-in, sok-achtige constructie voor een verbeterde pasvorm. Suede synthetische voering voor een verbeterde pasvorm en comfort. Verwisselbare FusionFrame binnenzool boards voor aangepaste prestaties. Nieuwe TRAXION clip-in systeem voor aanpasbare grip op zachte ondergrond. Split zool voor optimale gewicht en flexibiliteit. Geïmporteerd. Gewicht: 10oz. Fit: True op maat.

Adidas Copa Mundial FG – Een tijdloze klassieker.
In 1979 werd de Adidas Copa Mundial is gemaakt en is uitgegroeid tot ‘s werelds best verkochte voetbalschoen ooit. Veel van de grootste spelers ter wereld, heden en verleden, zweren bij Adidas voetbalschoenen. Ultra-soft kangoeroe leer voor een onberispelijke raken op de bal. De beroemde direct-ingespoten PU zool voor een perfecte match met de bovenste.

Adidas Samba Millennium – In 1950 de eerste Adidas Samba voetbalschoen werd geproduceerd en de dag van vandaag worden beschouwd als de klassieke doel alle opleidingen schoen in de wereld. Deze Adidas voetbal schoenen zijn een zachte lederen schoen met bijgewerkte Samba styling. Lederen tong en versterkte teen suède voor extra duurzaamheid. PU wig in het midden van de zool biedt een goede demping en schokabsorptie. Gum rubberen zool met afgeronde hak zorgt voor een uitstekende grip op indoor oppervlakken. Geïmporteerd. 11,6 oz.

Adidas World Cup SG – In 1954, Duitsland wonnen hun eerste World Cup en in de finale de Duitsers droegen schroef-in noppen voor wat toen de “World Champion Shoe”. Vandaag de dag kunnen spelers gebruik maken van een soortgelijke, maar permanent bezaaid adidas voetbal schoen. Bij het afspelen op zachte of natte velden, veel spelers ervoor kiezen deze voetbalschoenen. Dezelfde kangoeroe bovenste als op de Copa Mundial, met zes strategisch geplaatste Pebax noppen voor goede grip. Gedragen door professionele spelers over de hele wereld. Geïmporteerd. 9.6 oz. Aanbevolen fit: true op maat.