Converse schoenen online kopen

Converse All Stars schoenen en sneakers online kopen. Damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van Converse zijn mateloos populair en kunnen nu extra voordelig worden besteld. Bekijk het aanbod in de Converse online shop.

Van de middelbare school en professionele basketbalspelers om te rock ‘n’ rollers en tieners, hebben de Amerikanen van alle leeftijden gedragen Converse schoenen voor meer dan een eeuw. Het bedrijf heeft doorgemaakt een aantal ruwe stukken van eigenaar veranderd en meer dan eens sinds de jaren 1990, maar de Chuck Taylor trainers blijven populair.

In 1908, Marquis M Converse oprichter van de Converse Rubber Shoe Company in Malden, Massachusetts. In 1917, ongeveer tien jaar na haar oprichting, is een aanvulling gemaakt op de omgekeerde schoen lijn die zou uitgroeien tot een van de meest beroemde schoen lijnen van alle tijden: de Converse Canvas All Star basketbalschoen.

Converse schoenen online

Een jonge basketbalster genaamd Charles “Chuck” H. Taylor, die speelde voor de Akron vuurstenen, koos de Converse All Star als zijn atletische schoen. Taylor begon te werken voor Converse schoenen als een verkoper en werd de “ambassadeur van basketbal”, zoals hij reisde de Amerikaanse basketbal en het bevorderen van de Converse All Star schoen naar de middelbare school en college basketbal teams. In 1923 werd Chuck Taylor de handtekening toegevoegd aan de bekende All Star enkel patch. De All Star schoen was al snel bekend zou worden als “Chuck Taylors” aka “Chucks.” Chucks is ontstaan als een basketbalschoen, en als je kijkt naar een basketbalveld van de jaren 1920, elke speler droeg een paar. Lederen schoenen, waren echter al snel op het doek te vervangen op het basketbalveld, maar de schoen vond een nieuw leven in de modewereld. Vandaag de dag hebben meer dan 800 miljoen paar Chucks verkocht.

Converse schoenen is een toonaangevende wereldwijde ontwerper, producent en marketeer van kwalitatief hoogwaardige atletisch schoeisel voor mannen, vrouwen en kinderen. Het bedrijf is ook een wereldwijde licentiegever van sportkleding, accessoires en schoenen geselecteerd. Producten van het bedrijf worden in ruim 90 landen naar de winkels waar mode, speciale atletische, sportartikelen, afdeling en schoenenwinkels te nemen.

Sinds de geboorte van Chucks, heeft Converse schoenen geproduceerd tennis, vastgeklemd en loopschoen lijnen, evenals een volledige lijn van basketbal schoenen. Na verloop van tijd Converse schoenen ontwikkelde een lijn van skateboard schoenen, zoals het aangaan van de skate-markt. Vandaag de dag Converse schoenen geniet wereldwijd erkenning en staat hoog aangeschreven als een fabrikant van superieure atletisch schoeisel. Converse schoenen is ook, en blijft te zijn, sterk betrokken bij de straat-mode en muziek markten als het medewerkers zijn erfgoed en de originaliteit met innovatieve idee├źn.

Converse schoenen zet haar innovaties en het technische team en het ontwerp goeroes blijven om consumenten te voorzien van innovatieve, sportieve prestaties en mode-producten.