Hilfiger schoenen online kopen

Voordelig Tommy Hilfiger schoenen en laarzen online kopen. heren en outlet. Profiteer van hoge kortingen en lagere prijzen online. Bekijk het aanbod in de Hilfiger online shop.

Als u weet dat Tommy Hilfiger schoenen zult u weten dat het een All-American style en kwalitatief hoogwaardige producten. Dit merk maakt niet alleen de kwaliteit kleding en schoenen, maar ze zijn modieus en stijlvol.

 

Dit merk heeft een unieke draai zeker op Amerikaanse traditionele stijl. Ze staan bekend voor hun uitstekende werk in de mode-industrie voor altijd een geweldige kledinglijn. Op basis van dit feit mensen hebt geplaatst Tommy Hilfiger schoenen in hoog aanzien. Er is een grote variëteit aan vrouwen, mannen en kinderen schoenen beschikbaar. Dit artikel geeft u informatie over deze bijzondere schoenen.

Tommy Hilfiger Schoenen voor Vrouwen

Vrouwen die op zoek zijn naar het beste van het beste als het gaat om schoenen nodig om te controleren Tommy Hilfiger. De ontwerpers hebben ervoor gezorgd dat deze schoenen niet alleen stijlvol, maar trendy per jaar. Ze zien er goed, stijlvol en zeker in het oog springende. Wij garanderen dat deze schoenen zullen het middelpunt van de belangstelling zijn als op je voeten.

Over het algemeen Tommy Hilfiger schoenen voor vrouwen zijn er in laarzen, loafers, sneakers en sandalen. Zo’n ruime keuze elke vrouw kan vinden schoenen die suites haar voor mier gelegenheid. Ze zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit bieden comfort en duurzaamheid. Je moet jezelf trakteren op een paar, ze zijn onmiskenbaar onweerstaanbaar.

Tommy Hilfiger schoenen voor mannen

Mannen staan bekend als niet zo veel in het winkelen voor schoenen, maar ik denk dat dit een belediging voor hen. Ze zijn inderdaad geïnteresseerd in het verkrijgen van de juiste schoenen die een lange tijd om te dragen met hun specifieke outfits zal duren. Het is absoluut belangrijk om een merk dat een breed scala aan stijlen zal bij mannen schoenen, zodat ze keuzes hebben. Niet elk merk lijkt om dit te doen, maar Tommy Hilfiger doet. Zij hebben ervoor gezorgd dat vrouwen belangrijk net als vrouwen voelen en ook zij nodig hebben stijlvolle schoenen. De meest populaire schoenen in dit merk zijn loafers, sneakers en sandalen. Ze zijn ook gemaakt van het fijnste materiaal en zal een leven lang na de aankoop duren.

Tommy Hilfiger Schoenen voor Kids

Kinderen moeten schoenen die er goed uitzien en ze kunnen ‘rock’ rond hun vrienden. Ouders moeten schoenen voor hun kinderen die niet alleen modieus, maar duurzaam. Tommy Hilfiger heeft een perfecte combinatie van deze beide behoeften loslaten van schoenen voor kinderen. Ze zijn verkrijgbaar voor meisjes, jongens en zelfs peuters. Sommige zijn kleding schoenen, terwijl anderen kan gedragen worden naar school, het park of zelfs om te chillen met hun vrienden.

 

Als u op zoek naar een leuke en duurzame schoenen voor uw kinderen dan moet je ze behandelen met een paar Tommy Hilfiger schoenen. Deze schoenen zijn gemaakt door enkele van de beste ontwerpers rond die ervoor zorgen dat uw kind voeten veilig zijn tijdens het kijken stijlvol. Vanwege de hoge kwaliteit materiaal deze schoenen zal zeker gelijke tred houden met de krachtige spelen buitenshuis.

Om een uitstekende aanbiedingen en lage prijzen op Tommy Hilfiger schoenen, check de onderstaande website voor meer informatie.

BIOGRAFIE
Geboren 24 maart 1951, en getogen in Elmira, New York (een klein stadje in de buurt van Cornell University), mode-ontwerper Tommy Hilfiger of Thomas Jacob Hilfiger groeide op in een Iers-katholieke familie.

De tweede van negen kinderen, Hilfiger wist vanaf een jonge leeftijd dat hij wilde een carrière in de mode na te streven.

In plaats van het bevorderen van zijn opleiding, een 18-jarige Hilfiger besloten om te werken in de detailhandel – blijkbaar had hij een aangeboren zakelijk inzicht, zelfs vroeg op.

het is allemaal voor de mensen

Altijd gericht op het werken met een product “voor de mensen,” (zoals te zien in zijn huidige advertenties), opende hij een winkel toepasselijke naam “The People’s Place”, in de staat New York.

Hilfiger zou tocht naar New York City om zijn handen op jeans en bell-bottom broek die niet beschikbaar waren in zijn woonplaats, en verkocht ze in zijn winkel. Nou, de mensen niet reageren als de startende ondernemer zou hebben gehoopt, en The People’s Place ging failliet toen Hilfiger was 25. Het lijkt erop dat hij op de harde manier geleerd.

Na het draaien aan het ontwerp aspect van kleding door het ontwerpen van voor de rest van zijn winkels in de staat New York (in totaal 10), Hilfiger pakte de stukken en ging naar New York City met zijn vrouw Susie. Hoewel hij werd aangeboden ontwerp assistent-functies bij bobo ontwerpers Calvin Klein en Perry Ellis – en werd brak – hij draaide ze allebei naar beneden met grotere plannen in het achterhoofd.

Hilfiger voldaan Mohan Murjani (hij eigenaar was van de licentie van Gloria Vanderbilt jeans), die aanbood om zijn bedrijf te steunen. Murjani ging failliet, maar Hilfiger kocht zijn bedrijf met behulp van twee partners. Een jaar na Tommy Hilfiger, Inc werd opgericht, ging het bedrijf publiek en bouwde het bedrijf in het rijk het nu is.

Hilfiger was voorzitter van het bedrijf van 1982 tot 1989, maar heeft ontworpen kleding onder het label Tommy sinds 1984. Op dit moment directeur van de Vennootschap (sinds 1992), ere-voorzitter van de raad (sinds 1994) en Principal Designer, Hilfiger nam wat begon als heren-jeans en sportkleding, een half miljard dollar imperium omvattende herenkleding (inclusief op maat gemaakte pakken), vrouwen- dragen, kinderkleding, schoenen, brillen, parfums, en woninginrichting.

Hoewel Hilfiger beweert altijd al gericht zijn kleren “voor de mensen,” hij was verwikkeld in controverse na een verhaal zijn weg via de media geruchtenmolen, beschuldigt Hilfiger van racistische opmerkingen. De racistische opmerkingen zijn ontkend door media-persoonlijkheden en Hilfiger zelf, en zijn lijn nog steeds wordt gedragen door iedereen, van yuppen naar rappers.

Al vroeg in zijn carrière, Hilfiger liep een advertentiecampagne die verkondigde dat hij, samen met Perry Ellis, Ralph Lauren en Calvin Klein, zijn de “4 Grote Amerikaanse ontwerpers voor mannen”, hoewel de verklaring kunnen zijn voorbarig, het isn ‘ t ver van de waarheid – Hilfiger werd bekroond met de “Van de catwalk naar het trottoir Award” op de eerste VH1 Fashion en Music Awards (in 1995), en werd genoemd in 1995 Menswear Designer van het Jaar door de Raad van Fashion Designers of Amerika.

stukje van de American Pie

Hilfiger, die muziek noemt als een van zijn inspiratiebronnen, liep een advertentie campagne die Tommy gepresenteerd als de sponsor van de 1999 Rolling Stones “Geen beveiliging” tour – de gebombardeerde advertentiecampagne, hoewel zijn alliantie met Britney Spears werkte beter, want het bleef meer in lijn met zijn doelgroep.

Ongedwongen benadering van Hilfiger om mode (opmerking dat zijn label heet “Tommy”, en niet de meer pretentieuze “Thomas”) heeft bijgedragen plaats zijn label in een klasse apart, in wat hij omschrijft als “traditioneel, met een twist ‘. Wat het ook is, hebben zijn advertenties, die worden geïnspireerd door Americana en goede oude rock ‘n’ roll, evenals zijn clean-cut, eenvoudige en herkenbare ontwerpen, heeft geleid tot een rijk dat wordt beschouwd als een van de hoogst gerangschikt beursgenoteerde kledingbedrijven.

Hilfiger woont met zijn vrouw (inmiddels gescheiden) en 4 kinderen in Greenwich, Connecticut, en brengt vakanties in zijn zomerhuis op het eiland Mustique, naast Mick Jagger (die overigens te zien in roll Hilfiger’s rock ‘n’ advertentiecampagnes).

Door middel van uitgebreide licentie-deals (bijna 40 productlijnen), Tommy biedt ook producten zoals parfums, riemen, beddengoed, woninginrichting, en cosmetica. Het bedrijf clean-cut kleding wordt verkocht in grote afdeling en speciaalzaken, alsook ongeveer 165 Tommy Hilfiger winkels en